Podziel się wrażeniami!
Mój telewizor nie obsługuje formatu .mpo (3D foto) z USB. Zdziwiło mnie to, bo to przecież chyba najpopularniejszy format 3D. Czy ja czegoś nie umiem ustawić, czy "ten typ tak ma"?
Don napisał(a):
Rudi - Czyżby Samsung Ci płacił za podpuchy na innych forach? Oni tam mają taki dział klakierów, który ma dbać o lepszą opinię w internecie i zachwalać produkty Samsunga udając klientów.
Rudi napisał(a):
Jednak sprzedawca w Saturnie zapewniał mnie, że "telewizor tej klasy nie będzie miał problemu z żadnym formatem 3D foto". No i co?
Don napisał(a):
Rudi napisał(a):
Jednak sprzedawca w Saturnie zapewniał mnie, że "telewizor tej klasy nie będzie miał problemu z żadnym formatem 3D foto". No i co?
Jak no i co? Jak nie minęło 2 lata to idź do tego sprzedawcy i oddaj telewizor jako niezgodny z umową lub zażądaj wymiany na jakiś nowszy model który będzie zgodny z umową!
Rudi napisał(a):
Już sprawdziłem - zgodnie z oczekiwaniami Saturn nie chce nawet słyszeć o żadnej wymianie telewizora. Mogli to zrobić tylko w ciągu 14 dni od zakupu. Potem już klient sam sobie jest winien że naiwnie uwierzył w słowa sprzedawcy nie sprawdzając tego przed zakupem w instrukcji