Podziel się wrażeniami!
Mój telewizor nie obsługuje formatu .mpo (3D foto) z USB. Zdziwiło mnie to, bo to przecież chyba najpopularniejszy format 3D. Czy ja czegoś nie umiem ustawić, czy "ten typ tak ma"?
Te modele z tego co pamiętam nie miały takiej możliwość. Ewentualnie może zostanie to wprowadzone prze nowy soft. Możesz oglądać zdjęcia 3D przez kabel miniHDMI-HDMI prosto z aparatu.
To dosyć kiepska wiadomość - okazuje się że ten drogi model sprzed zaledwie jednego roku to faktycznie jest 2D jeśli chodzi o foto? Samsunki radzą sobie z .mpo bez żadnego problemu...
A zmiana softu o której piszesz - czy gdzieś o tym czytałeś że mają takie plany? I jak to jest w innych modelach Sony 3D? Żaden z nich nie czyta .mpo?
Te z końcówką 20 czytają te pliki.
A nie ma sposobu żeby w jakiś sposób zaimplementować software od któregoś z tych modeli?
Nie sądzę.
Rudi napisał(a):
A nie ma sposobu żeby w jakiś sposób zaimplementować software od któregoś z tych modeli?
Dziękuję wszystkim za wymianę informacji. Wniosek z niej krótki: jak chcesz oglądać 3D foto na swoim telewizorze, to po prostu kup Samsunga. Już swój telewizor wystawiłem na aukcji.
Don napisał(a):
Możesz oglądać zdjęcia 3D przez kabel miniHDMI-HDMI prosto z aparatu.
Rudi napisał(a):
to po prostu kup Samsunga