Podziel się wrażeniami!
Czesc,
ostatnia moja lustrzanka to K-Minolta i dwa obiektywy.Jestem laikiem i szukam czegos nowego.
W miedzyczasie mialem kilka "kompaktow" ale to z poodu minimalizmu tych aparatow - w 2005 urodzil sie synek i aparat byl zawsze "w pogotowiu".Teraz szukam czegos dla siebie - reanimacja starego bakcyla.Myslalem o sony 550 plus dwa obiektywy np jeden 28-55 drugi cos w kierunku tele .Prosze o potwierdzenie, lub krytyke.
Jest na sieci jakiś wiarygodny test tego szkła ?
Style napisał(a):
Style napisał(a):
Znalazłem na forum ok jest lepszy od starego kita ale jeśli kogoś stać by zapłacić za lepsze i jaśniejsze szkło to nie powinien się zastanawiać !!
Style napisał(a):
Znalazłem na forum
ok jest lepszy od starego kita ale jeśli kogoś stać by zapłacić za lepsze i jaśniejsze szkło to nie powinien się zastanawiać !!
Wiadomo że nie zagwarantuje ale na pewno pomoże
Jakies propozycje?
ombre napisał(a):
Czesc,
ostatnia moja lustrzanka to K-Minolta i dwa obiektywy.Jestem laikiem i szukam czegos nowego.
W miedzyczasie mialem kilka "kompaktow" ale to z poodu minimalizmu tych aparatow - w 2005 urodzil sie synek i aparat byl zawsze "w pogotowiu".Teraz szukam czegos dla siebie - reanimacja starego bakcyla.Myslalem o sony550 plus dwa obiektywy np jeden 28-55 drugi cos w kierunku tele .Prosze o potwierdzenie, lub krytyke.
Wiec chyba 550.Talko czy Allegro - czy gdzies indziej.Czytalem gdzies na forum ze beda gdzies targi fotograficzne pod koniec marca i jak dobrze pamietam to pisalo cos o 30% znizce.Czy ktos moze dalej pomoc?
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=80&t=5273ombre napisał(a):
Czy ktos moze dalej pomoc?