anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
profile.country.pl_PL.title
jacej92
Użytkownik

Świetne kolory tego plażowego !! :)

pablo_duch
Początkujący

takie slubniaki az miło sie oglada
czekam na kolejne

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

:c4

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Też uważam że zdjęcie jest super, fajny kadr ale i jaki pomysł. Same plusy

Firianus
Początkujący

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbup.gif

oldguest
Początkujący

Historia pewnej fotografii - Odcinek 19

Styczeń 2010 r. Wyspa Fuerteventura i upragnione wakacje. Kręta, fatalnej jakości droga długości około 15 km prowadzi w jedno z najbardziej niesamowitych miejsc jakie widziały moje oczęta. Najpierw wjeżdżamy na przełęcz położoną na wysokości około 500 metrów, a później jeszcze bardziej krętą i jeszcze węższą drogą dojeżdżamy do tego niesamowitego miejsca. Wygąda to jak Mordor, a przy pogodzie jaka wtedy panowała, chmury przewalające się ponad szczytami najwyższego pasma na wyspie dodatkowo potęgowały to wrażenie. Pogoda taka jaką widzicie była tam tylko jeden dzień i cieszę się że właśnie wtedy tam trafiłem. Niesamowicie wygąda połączenie chmur, dość silnie wiejących wiatrów, odgłosów kóz, czarnych kamieni, brudnozielonych kaktusów i kawowego piasku na plaży. Panuje tam niemal pustka i tylko pod koniec drogi znajduje się niewielkie osiedle, w którym ludzie hodują kozy oraz jakieś ptactwo. nieco dalej znajduje się wyglądający na opuszczony budynek przypominający pałac. "Pałac" ten wygląda na zamieszkały przez wszechobecne na wyspie kozy. Poniżej dwa zdjęcia z tego miejsca.

kuraq.
Poszukiwacz

Widziałem na kkm'ie. bajeczne zdjęcia :c4

pablo_duch
Początkujący

kuraq napisał(a):

bajeczne zdjęcia :c4

racja :c4