Podziel się wrażeniami!
Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum
No to zacznę od ostatniej sesji.
Strachy na Lachy - Grabaż
takie slubniaki az miło sie oglada
czekam na kolejne
Też uważam że zdjęcie jest super, fajny kadr ale i jaki pomysł. Same plusy
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbup.gif
Historia pewnej fotografii - Odcinek 19
Styczeń 2010 r. Wyspa Fuerteventura i upragnione wakacje. Kręta, fatalnej jakości droga długości około 15 km prowadzi w jedno z najbardziej niesamowitych miejsc jakie widziały moje oczęta. Najpierw wjeżdżamy na przełęcz położoną na wysokości około 500 metrów, a później jeszcze bardziej krętą i jeszcze węższą drogą dojeżdżamy do tego niesamowitego miejsca. Wygąda to jak Mordor, a przy pogodzie jaka wtedy panowała, chmury przewalające się ponad szczytami najwyższego pasma na wyspie dodatkowo potęgowały to wrażenie. Pogoda taka jaką widzicie była tam tylko jeden dzień i cieszę się że właśnie wtedy tam trafiłem. Niesamowicie wygąda połączenie chmur, dość silnie wiejących wiatrów, odgłosów kóz, czarnych kamieni, brudnozielonych kaktusów i kawowego piasku na plaży. Panuje tam niemal pustka i tylko pod koniec drogi znajduje się niewielkie osiedle, w którym ludzie hodują kozy oraz jakieś ptactwo. nieco dalej znajduje się wyglądający na opuszczony budynek przypominający pałac. "Pałac" ten wygląda na zamieszkały przez wszechobecne na wyspie kozy. Poniżej dwa zdjęcia z tego miejsca.
Widziałem na kkm'ie. bajeczne zdjęcia
kuraq napisał(a):
bajeczne zdjęcia