Podziel się wrażeniami!
Witam. Byłem użytkownikiem poprzedniej wersji forum. To co teraz jest to kpina! Nic nie jest poukładane! Brak tematycznego podejścia do sprzętu! Jedno wielkie siano! Dlaczego sprzęt np. TV nie jest poukładany tematycznie, konkretnie dany model i o nim, a nie wszystko i wszędzie.
Beznadziejne forum.
Sony napraw to badziewie!!!
Może dlatego, że wiele tematów jest wspólnych, bez względu na model tv czy odtwarzacza.
Witam, tez jestem nowy, kiedys mialem konto pod innym nickiem
Nie moge sie polapac teraz ;D
stevedesign wrote:
Witam, tez jestem nowy, kiedys mialem konto pod innym nickiem
Nie moge sie polapac teraz ;D
A jaki miałeś poprzednio nick?
Wydaje mi się, że jesteś po prostu przyzwyczajony do tego, że wszelkie fora powinny trochę inaczej wyglądać, a wiadomo, że wszystko się zmienia, wystarczy spojrzeć na wygląda jakiejkolwiek popularnej strony internetowej. Mi się nowe forum bardzo podoba, jest dostosowane do wymogów rynku. Spójrz choćby nawet na nowe my space.
nie róbmy se jaj , z całym szacunkiem dla mojego ukochanego SONY TEAM-u obecne forum to tragedia...
Arek, rozumiem rozgoryczenie, ale przez samo narzekanie to miejsce nie stanie się lepsze.
Wiele osób odnalazło odpowiedź na swoje pytania więc chyba nie ma aż takiej tragedii
Cierpliwości. Powinno być lepiej.
ta srutu tutu nie wierze Ci Lajamku :
Spójrz na Forum Playstation...http://www.community.eu.playstation.com/t5/Polskie-Forum/ct-p/cPL
a mi się to forum podoba - ale jestem nowy.