Podziel się wrażeniami!
Znasz produkty Sony? Pasjonują Cię nowinki technologiczne i lubisz pomagać innym? Poszukujemy osób, które chciałyby zostać Ekspertami, poświęcając swój czas i dzieląc się swoją wiedzą ze innymi użytkownikami forum. Jeżeli jesteście zainteresowani, wyślijcie mi prywatną wiadomość z krótką notką o sobie i krótkim uzasadnieniem, dlaczego chcielibyście nam pomóc.
Przeglądajcie naszego bloga - już niebawem zamieścimy bardziej szczegółową informację o tym, czym zajmują się Eksperci na forum.
Witam.
Mam na imię Mariusz i mam 39 lat.
Ukończone studia inż. oraz mgr ( studia: inż. = mechaniczne /aparatura przemysłowa/ i mgr = technika z informatyka oraz studium pedagogiczne ). Pracuję jako specjalista do spraw tecnicznych w Hotelu.
Od lat fascynują mnie nowinki, gadgety, rozwój techniczny, multimedia, audio-video. W domu posiadam większość sprzętu firmy SONY. Ostatni nabytek: Sony xperia v , stacja dokująca DK25, 4 x TAGi oraz bezprzewodowy głośnik SRS-BTV5 . Po nocach nie spałem, aby wszystko ze sobą powiązać, a szczególnie powiązać bezprzewodowo po WiFi z TV KDL-46NX720 ; i udało się
Uwielbiam firmę sony, ponieważ wyprzeda technologicznie inne firmy, a przy tym styl i design urządzeń mówią same za sibie. Precyzja, funkcjonalnośc, intuicyjne menu sprzętów firmu SONY to jest to, co lubię najbardziej.
Zawsze będę wierny tej marce, jak również polecał ją innym.
Pozdrawiam - Mariusz Markowicz
Dobry wieczór Mariusz,
bardzo dziękuję za zainteresowanie. Więcej napiszę w prywatnej wiadomości :).
Jeżeli ktoś jeszcze chciałby zostać Ekspertem na naszym forum, proszę o wysłanie mi wiadomości prywatnej.
Życzę wszystkim dobrego weekendu!
Karolina_L