Podziel się wrażeniami!
Sklep Cyfrowe.pl, autoryzowany partner Sony, zaprasza na cykl bezpłatnych warsztatów dla użytkowników aparatów marki Sony.
O warsztatach
Program obejmuje zajęcia m.in. z następujących tematów: Podstawy fotografowania, Architektura, Portret, Makro. Jeśli tylko pogoda pozwoli zajęcia odbywać się będą w plenerze.
Będzie to wyjątkowa okazja by poznać i wypróbować szeroką gamę aparatów i obiektywów marki Sony.
Na zakończenie wszystkie prace będą oceniane przez prowadzących i przez samych uczestników. Dla autorów najlepszych zdjęć pleneru przewidziane są atrakcyjne nagrody od firmy Sony i sklepu Cyfrowe.pl.
Dla kogo
Szkoła fotografowania Sony jest przeznaczona nie tylko dla początkujących; zapraszamy również średniozaawansowanych i zaawansowanych miłośników fotografowania. Program warsztatów jest tak ułożony, że każdy będzie mógł uczestniczyć w części, która go interesuje.
Na warsztaty zapraszamy przede wszystkim użytkowników lustrzanek Sony Alpha, ale również zaawansowanych aparatów kompaktowych, planujących w niedługim czasie zmianę swojego aparatu na lustrzankę.
Kiedy i gdzie
Spotkania będą odbywać się w soboty, w różnych miastach Polski.
Harmonogram spotkań:
12.09 Warszawa
26.09 Katowice
24.10 Gdańsk
14.11 Poznań
Warunki uczestnictwa
Poprawne wypełnienie formularza zgłoszeniowego.
Wypełnienie zgłoszenia na tyle szybko aby uzyskać miejsce na warsztatach! Liczba miejsc jest bardzo ograniczona!
Wybierz miasto i zarejestruj się już dziś!
Więcej informacji i rejestracja na stronie http://www.cyfrowe.pl/warsztatysony.html
AdiQa moje gratulacje
Ja się nie dostałem
Chyba zapisywałem się po pijaku i zamiast wpisać , że mam Sony ... wpisałem Canona
Życzę wszystkim uczestnikom Warsztatów powodzenia i miłej zabawy
P.S.
Bedę omijał sklep cyfrowe.pl z daleka
Ja dostałem, że z przyjemnością mnie informują, że zostałem zakfalifikowany, koledza mój się nie dostał.
Pozdrawiam wszystkich uczestników warsztatów poznańskich.
Podziękowania dla organizatorów i przesympatycznych modelek
duke1972 napisał(a):
Pozdrawiam wszystkich uczestników warsztatów poznańskich.
Podziękowania dla organizatorów i przesympatycznych modelek