Podziel się wrażeniami!
Mam aparat W-150 i niestety problem.Wyskakuje hasło włącz i wyłącz zasilanie .Nie zamknęła się również przesłona . Niewiem co robić?Kupiłam ten aparat w styczniu wszystko było ok.teraz niewiem co z tym problemem zrobić?
Miałem kiedyś podobny problem tyle że nie w aparacie Sony. Pojawiał się ten komunikat i żaluzja zamykająca otwór obiektywu się zacięła. Okazało się, że ułamał się ząbek w plastikowym kółeczku zębatym które zamykało obiektyw. W efekcie doszło do blokady. Niestety nie był już na gwarancji... Serwis, tyle co poradzę.
Będę musiała oddać do naprawy , ale bezpośrednio do serwisu?
Nie wiem, ja zawsze robię to przez sklep, w którym kupowałem. Ale może i można bezpośrednio do serwisu. Tylko pamiętaj, że oddając do serwisu musisz mieć na karcie gwarancyjnej wszystkie pieczątki sklepu, nazwę sprzętu, numer, podpis, datę zakupu i paragon lub fakturę.
No właśnie chyba do sklepu sie udam.Jeszcze jedno czy to usterka może mieć związek z fotografofaniem na plaży (piasek).
mirkahp napisał(a):
Jeszcze jedno czy to usterka może mieć związek z fotografofaniem na plaży (piasek).
mirkahp napisał(a):
No właśnie chyba do sklepu sie udam.Jeszcze jedno czy to usterka może mieć związek z fotografofaniem na plaży (piasek).
kris napisał(a):
znajomy wyczyścił sobie używając języka
Creatoor napisał(a):
Musi być niezły w te klocki