Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video.
1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.
2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.
3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞
- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470
Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.
6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf
Jeszcze raz serdecznie zapraszam.
Pytania proszę zadawać w tym wątku.
te dwie panie to obfociłem obficie
wstawie coś jak tylko oporządzę "rały"
ogólnie było miło i ciekawie. w sumie to najlepsze stoisko miało sony. pokazał się jeszcze tylko samsung i leica. nikony i canony to jakaś porażka.
Mi również miło było spędzić dzień w tak fantastycznym towarzystwie
Krzysiom należą się podziękowania za bezpieczny transport
Radkowi za ciasteczka, a Eli za wyścigi samochodowe
Cieszę się, że w końcu udało mi się poznać co poniektórych
Podziękówka na początku dla Vena za wejściówkę, Tadeusz'owi, Kris'owi za porady, gonbah'owi i jego koledze (nie znam nicku) za obiektyw -40% i Pani w okularkach (nie mam też pojęcia jaki nick ani imię) z zdjęcia DSC09189w za pamiątkę z targów w postaci gadżetów FOTO-KLUBU.
Oczywiście nie można zapomnieć podziękować organizatorom SONY bez których nie było by forum, foto-klubu, gadżetów, Was a przede wszystkim wspomnień.
Cieszę się niezmiernie, że mogłem wreszcie Was poznać przynajmniej niektórych. Do następnego razu.
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.
No tak i po targach.
Po pierwsze dziękuje mojej towarzyszce i towarzyszą w drodze na targi czyli: Ani, Michałowi i Markowi
Po drugie dziękuje za miło spędzony czas w gronie gronie miłośników fotografii i systemu .
Po trzecie dziękuje za towarzystwo w drodze powrotnej do Katowic, czyli: Markowi i Tadziowi
No i krisowi, że mnie oślepiał w czasie drogi powrotnej. :smileytwisted:
krzys1977 napisał(a):
kris napisał(a):
krzys1977 napisał(a):
a tyle razy dawałem odpocząć Twoim oczom - wyprzedając Cię![]()
http://img10.imageshack.us/img10/4691/paluszek1232487.gif
a pamiętasz "start" na światłach ?
szczerze to się zdziwiłem, że nie dałeś rady
To tylko dlatego, że miał balast w mojej osobie :smileyhappy:kris napisał(a):
a pamiętasz "start" na światłach ?
szczerze to się zdziwiłem, że nie dałeś rady
Tadziu Ty też robiłeś za fotoradar błyskając nam na skrzyżowaniu (wyszło coś z tego w ogóle ?)
śmiem wątpić