Podziel się wrażeniami!
06.05.2009 Bemowo
Klub Lotnika Zeppelin ul. Kaliskiego 57
start godz. 18:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Message was edited by: Lajam.
I już po spotkaniu
Dziękujemy Quterowi za zaprezentowanie zdjęć wykonanych podczas wyprawy do Norwegii i ciekawy komentarz.
Wszystkim życzymy Pogodnych Świąt i mokrego Dyngusa.
Krzysztof1966 i el_la
jacej92 napisał(a):
Wiecie co? Patrze na tą waszą dyskusję i łeb sam uderza o kant stołu. Mafia geriatryczna. różnica między spotkaniami śląskimi a warszawskimi jest taka że uczestnicy śląskich są młodsi. Bo młodsi chcą działać. Po co w ogóle robić spotkania raz w miesiącu w jakiejś knajpie?! Spotkania raz w miesiącu powinny mieć na celu działanie w kierunku rozwijania umiejętności fotograficznych. ……….
jacej92 napisał(a):
Wiecie co? Patrze na tą waszą dyskusję i łeb sam uderza o kant stołu. Mafia geriatryczna. różnica między spotkaniami śląskimi a warszawskimi jest taka że uczestnicy śląskich są młodsi. Bo młodsi chcą działać. Po co w ogóle robić spotkania raz w miesiącu w jakiejś knajpie?! Spotkania raz w miesiącu powinny mieć na celu działanie w kierunku rozwijania umiejętności fotograficznych. ……….
Do Czerska w niedzielę się udajemy, choć z programu i sobota będzie ciekawa do focenia.
No i trza podjąć decyzję czy środa 2 maja to właściwy dzień na spotkanie w Moonsferze,
mnie nie będzie i zdaje się większość rusza na majówkę,
czyli byłby 9 maja dniem właściwszym.
Jestem za Czas odpocząć na łonie natury .
Krzysztof1966 napisał(a):
Jestem za Czas odpocząć na łonie natury .
"Menel mode", jak widzę święci tryumfy
Ładny obrazek
Ja również pozdrawiam i dziękuję za spotkanie. Super było z Wami się zobaczyć i z Gościem Niespodziewanym i szczęśliwym.
piotruso napisał(a):
Ja również pozdrawiam i dziękuję za spotkanie. Super było z Wami się zobaczyć i z Gościem Niespodziewanym i szczęśliwym.
jalu napisał(a):
:c1
Do Czerska w niedzielę się udajemy,