Podziel się wrażeniami!
06.05.2009 Bemowo
Klub Lotnika Zeppelin ul. Kaliskiego 57
start godz. 18:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Message was edited by: Lajam.
Dzięki wszystkim za przemiłą wręcz rodzinną atmosferę na wczorajszym spotkaniu
nie było nas dużo (wakacje albo pogoda do kitu)
ale przybył Adam Sadam wraz z małżonką Moniką no i oczywiście z córcią Anią
Ładne sprawozdanie Karolu ale to wyrywanie się do odpowiedzi, to naciągnięte, przecież ja taki małomówny jestem
to tak Zdzich = małomówność
i nawet z tego testowania coś wyszło
spotkanie widzę w mniejszym gronie, ale mimo tego jak zwykle udane
colorful napisał(a):
spotkanie widzę w mniejszym gronie, ale mimo tego jak zwykle udane
myślisz, że tylko 40?
no ja niestety daleko od Warszawy jestem, więc choćbyście ROZDAWALI nowe puszki to bym się nie zjawiła... tak samo zresztą na spotkaniu wrześniowym. ale na październikowym będę z pewnością
może ma ktoś ochotę wspólnie pofocić
9 sierpnia, godz. 18:00 – „Żoliborz Walczy” – Niezłomna Twierdza Zmartwychwstanek - inscenizacja walk powstańczych zorganizowana przez Grupę Historyczną Zgrupowania „Radosław”, ul. Krasińskiego, na zamkniętym odcinku: od ul. ks. Popiełuszki do ul. Broniewskiego. W widowisku weźmie udział ponad 300 statystów, Siostry Zmartwychwstanki, aktorzy teatrów warszawskich, młodzież licealna, harcerze. Na planie wykorzystane będą pojazdy pancerne i barykada.
ja będę
i kilka innych osób
SZFENDAK napisał(a):
może ma ktoś ochotę wspólnie pofocić
9 sierpnia, godz. 18:00 – „Żoliborz Walczy” – Niezłomna Twierdza Zmartwychwstanek - inscenizacja walk powstańczych zorganizowana przez Grupę Historyczną Zgrupowania „Radosław”, ul. Krasińskiego, na zamkniętym odcinku: od ul. ks. Popiełuszki do ul. Broniewskiego. W widowisku weźmie udział ponad 300 statystów, Siostry Zmartwychwstanki, aktorzy teatrów warszawskich, młodzież licealna, harcerze. Na planie wykorzystane będą pojazdy pancerne i barykada.
ja będę
i kilka innych osób
Kolejny "spontan" wspólny z KKM.
Jutro (czwartek) około 19... Miejsce w trakcie ustalania...