Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Dzień dobry wszystkim
Ela się kłania, użytkowniczka alfy 100 i sporadycznie podkradanej ojcu alfy 350. Mam nadzieję trochę się tutaj nauczyć
witamy http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif i zapraszamy do nauki
colorful napisał(a):
Dzień dobry wszystkim
Ela się kłania, użytkowniczka alfy 100 i sporadycznie podkradanej ojcu alfy 350. Mam nadzieję trochę się tutaj nauczyć
w zasadzie sama powinnam najpierw tu napisać, ale przytłoczyła mnie ilość tematów i wątków. jestem w trakcie przeglądania wszystkiego - i, co tu dużo mówić, mam zajęcie na najbliższy czas
ciekawy avatar
dziękuję to w zasadzie wykadrowany w kwadrat na potrzeby avatara jeden z moich autoporterów
colorful napisał(a):
(...) jeden z moich autoporterów
Witam wszystkich!
Nazywam się Marta, od roku używam alphy 200 i odkrywam jej możliwości. Mam nadzieję, że dowiem się tu dużo ciekawych rzeczy i poznam ciekawych ludzi. Pozdrawiam!!!!!
Ps. Nie mogę zmiejszyć zdjęcia do 29kb zeby wrzucic na avatara, podpowiecie mi coś?
Mortiszka napisał(a):
Ps. Nie mogę zmiejszyć zdjęcia do 29kb zeby wrzucic na avatara, podpowiecie mi coś?
Witam! Mam na imię Piotr posiadam A350 i tak jak wielu na tym forum dopiero zaczynam
Sorki że tak późno się przdstawiam ale nie natrafiłem na ten wątek :smileyredface: