Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam wszystkich,
Mam na imię Artur, fotografuję amatorsko od około 12 lat. Niestety nie posiadam jeszcze żadnej alfy, ale wszystko zapowiada się na to, że w ciągu najbliższych 2 miesięcy będę już użytkownikiem tego wspaniałego systemu .
Na kkm-ie jestem od dłuższego czasu, lecz nie zakładałem tam konta. Niestety nie miałem okazji być na żadnym plenerku .
Pozdrawiam, życzę dobrego światła i pękniętej matrycy
arturxxx2 napisał(a):
Pozdrawiam, życzę pękniętej matrycy
A co, całą matrycą to nie sztuka zdjęcia robić
Witaj, Arturze
Witam wszystkich jestem Arek fotografuje sobie tak bardzo amatorsko ponieważ nie mam za bardzo sprzętu aby uchwycić coś lepszego mam prawie 18 lat i właśnie na te 18-nastkę planuje zakupić Sony Alpha 350:) Pozdeawiam:)
Witamy i życzymy udanego wejścia w dorosłość z 350-ką w ręku
Lajam napisał(a):
arturxxx2 napisał(a):
Pozdrawiam, życzę pękniętej matrycy
Pozwolisz, że podziękuję za takie życzenia![]()
Witaj![]()
arekbartosz napisał(a):
Witam wszystkich jestem Arek fotografuje sobie tak bardzo amatorsko ponieważ nie mam za bardzo sprzętu aby uchwycić coś lepszego mam prawie 18 lat i właśnie na te 18-nastkę planuje zakupić Sony Alpha 350:) Pozdeawiam:)
Witam Wszystkich, z tej strony szklanego ekraniku Patrycja początkująca amatorka, zaczęłam od kupna aparatu, potem od nauki - chcę "zatrzymac chwilę " ( ale napisałam hihi)
czasami coś wychodzi, w większości - nie warte komentarza, ale "nie od razu Kraków zbudowano". Cieszę się, że "mam pod ręką" taką rzeszę profesjonalistów, z rad z pewnością skorzystam
pozdrawiam !
Witaj Pati
Nie tylko Ty początkująca ale czekamy na Twoją galerię
Ekipa się poszerza
Patrycjo, witaj
Tylko gdzie Ty widzisz tych profesjonalistów?
Toż tu sami (niemal) amatorzy
Ale z chęcią odpowiemy na Twoje pytania. Pod warunkiem, że przeczytałaś instrukcję obsługi aparatu
No i pochwal się zdjęciami. W galerii, oczywiście