anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

karta pamieci

katia20
Początkujący

karta pamieci

witam.sluchajcie mam takie pytanie.moja kolezanka ma aparat canon 40d i stalo sie nieszczescie ,niechcacy sformatowala sobie karte pamieci,czy mozna jeszcze w jakis sposob odzyskac zdjecia z karty,moze jakim specjalmnym programem?tak jak jest np w komputerach?

15 ODPOW. 15
katia20
Początkujący

kurcze jeszce nie wiem bo nie mam kontaktu z ta moja nieszczesa kolezanka.ale z tego co ostatnio mi pisala to nie mogla otworzyc jednego z linkow zapropowanego przez was,jedem program nic nie wyszukal,no i zaczela szukac jakiegos programu sama no i miala sie wybrac do zakladu fotograficznego.jak tylko bede wiedziala co i jak dam znac.

katia20
Początkujący

dla zainteresowanych.zdjec jeszce nie odzyskala ale wciaz walczy.kupila program ktory nioc nie znalazl wiec skontaktowala sie z producentem kart i tam pan pomaga jej zainstalowac ich program ale niestety musi sobie jeszcze dokupic czytnik kart bo przez kabel usb tego nie da sie zalatwic.CDN.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Miałem kiedyś sytuację, że moja karta w aparacie została sformatowana.
Większość (nie wszystkie) zdjęcia udało się odzyskać przy użyciu bardzo prostego programu Digital Image Recovery.

Jedyne co, to rozszerzenie *.ARW zamienił na TIF, ale to nie był problem żeby zmienić. :thumbsup:

katia20
Początkujący

dzieki powiem.tylko ze problem jest w tym ze ona pstrykala dalej zdjecia :(

Creatoor
Początkujący

Jeśli w miejscu utraconych zdjęć zostały zapisane nowe dane to pozamiatane. Digital Image Recovery mimo, że jest dobry to nie da rady....

katia20
Początkujący

wlasnie dostalam wiadomosc od kolezanki.walczy i czesc zdjec juz odzyskala,oczywiscie czesc zdjec ulegla zniszczeniu ale wazne ze nie wszystkie.takze wielkie hura!!!!!!! i podziekowania za pomoc