Podziel się wrażeniami!
Witam, problem nietypowy :
Gdy używam wbudowanej aplikacji YT, wszystko działa prawidłowo, natomiast jeżeli użyje aplikacji wbudowanej w tv (Thomson 43UC6406) to głośniki grają nie czysto, tak samo jest gdy użyje chromecast w tv. Sprzęt połączony jest kablem HDMI z funkcją ARC.
Dziękuję za wszelką pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witam,
Zgłosiłem Twój problem do supportu - oto ich odpiwedź:
Proszę o weryfikację poprawności działania dźwięku z innym urządzeniem HDMI, ponieważ problem nie jest związany z głośnikami jeśli aplikacja wbudowana daje poprawny dźwięk.
Proszę zalecić również zmianę przewodu (jeśli po podłączeniu innego urządzenia HDMI dźwięk będzie niskiej jakości).
W przypadku problemów po podłączeniu innego urządzenia oraz wymianie przewodu mogę zalecić weryfikację serwisową systemu audio (możliwy problem z złączem HDMI):
Pozdrawiam
Trudno nam jednoznacznie określić, serwis powinien się temu przyjrzeć.
Witam,
Zgłosiłem Twój problem do supportu - oto ich odpiwedź:
Proszę o weryfikację poprawności działania dźwięku z innym urządzeniem HDMI, ponieważ problem nie jest związany z głośnikami jeśli aplikacja wbudowana daje poprawny dźwięk.
Proszę zalecić również zmianę przewodu (jeśli po podłączeniu innego urządzenia HDMI dźwięk będzie niskiej jakości).
W przypadku problemów po podłączeniu innego urządzenia oraz wymianie przewodu mogę zalecić weryfikację serwisową systemu audio (możliwy problem z złączem HDMI):
Pozdrawiam
Witam
Dziękuję bardzo za pomoc. Z tego co zauważyłem w Internecie, nie jest to odosobniony problem. Sprawdzałem na trzech różnych przewodach HDMI, jednakże mozna się przyzwyczaić. Jeszcze raz dziękuję za pomoc, temat do zamknięcia.
Pozdrawiam