anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Amplituner sony str-dn1080

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

Amplituner sony str-dn1080

Witam chce kupić amplituner sony str-dn1080 czy będzie możliwość podłączenia glosniko od kina domowego sony bdv-e6100. Czy będzie dobrze oddawać dźwięk, czy się nie spala?. 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

•  Jeszcze mam pytanie na temat soudbaru Sony HTRT4:5.1. Jak bym podłączyl do Amplitunera Sony STR DN1080. Czy będzie to możliwe, czy nic się nie uszkodzi? Czy będzie to działać. 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Jak dla mnie to gra nie warta świeczki. Kupując amplituner tej klasy warto zainwestować w lepsze głośniki.

Oczywiście możesz podłączyć głośniki z BDV-E6100, ale przed podłączeniem sprawdź ich impedancję. Do STR-DN1080 możesz podłączyć głośniki o impedancji z zakresu od 6 do 16 Om. Inna sprawa to moc samych głośników.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Witam,

Kino domowe BDV-E6100 jest autonomicznym zestawem i nie jest rekomendowane podłączanie głośników bezpośrednio pod amplituner. Można podpiąć kino do amplitunera za pomocą kabla HDMI, a następnie amplituner do telewizora.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

Dziękuję za odpowiedź. A czy zestaw kolumn pure acoustics nova 6. Będzie odpowiednie do amplituner sony str-dn1080.? 

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Widzę, że w tym temacie założyłeś nowy wątek dlatego tam też szukaj odpowiedzi.

Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

Rozumiem, a jezeli bym tak podlaczyl kino domowe do amplitunera. Czy glosniki  się nie spala?. 

profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

Jeszcze mam pytanie na temat soudbaru Sony HTRT4:5.1. Jak bym podłączyl do amplitunera Sony STR DN1080. Czy będzie to możliwe, czy nic się nie uszkodzi? Czy będzie to działać. 

profile.country.PL.title
Emil1991
Poszukiwacz

•  Jeszcze mam pytanie na temat soudbaru Sony HTRT4:5.1. Jak bym podłączyl do Amplitunera Sony STR DN1080. Czy będzie to możliwe, czy nic się nie uszkodzi? Czy będzie to działać.