anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

amplituner denon

profile.country.PL.title
premacy21
Poszukiwacz

amplituner denon

Witam,

Czy ktos uzytkownikow Sony Bravia z serii XD posiada zestaw kina marki Denon ? Jesli tak to prosze o informacje jak spełnia sie z TV Sony Bravia , czy wystepuja zakłocenia na lini glosu miedzy kinem a odbiornikiem.

pzdr

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
Sony_Poland_Team
Community Team

Witamy,

jesteśmy przekonani, że użytkownicy podziela się swoimi wrażeniami, ale my przekażemy zapytanie w ręce kolegów z działu technicznego, którzy również chętnie coś podpowiedzą. 

Pozdrawiamy 

Zespół Sony

profile.country.PL.title
mirek4432
Poszukiwacz

witam mam 65xd93 podłączony do onkyo 646+kolumny polk rti7 +sony uhp-h1. Tv tylko z kinem domowym wtedy są najlepsze wrazenia video i audio zwłaszcza przy ogladaniu filmów lub koncertów z  blurey.TV ładnie współgra z amplitunerem onkyo ,uwarzam że z denonem też bedzie pozdrawiam

profile.country.PL.title
premacy21
Poszukiwacz

Witam,

to masz super , bo model 55XD7005 zakloca dzwiek w amplitunerze Denon x 2000 ,a raczej powoduje przerwe w dzwieku . Model ma 2 lata a Twoj ?

profile.country.PL.title
mirek4432
Poszukiwacz

tv mam 4mc. a onkyo rok, przerwy w dżwięku mogą być z odtwarzacza

profile.country.PL.title
premacy21
Poszukiwacz

Nie zgadzam sie z tym , odtwarzacz jest nowy ,gra ze wszystkimi innymi urzedzeniami ,

profile.country.PL.title
premacy21
Poszukiwacz

Jestem oburzony decyzja serwisu i zachowaniem w przypadku kiedy TV ma wade ,a serwis zrzuca wine na pozostale urzadzenia. Zamist sprawdzic inna sztuke z tej serii ,wymienic mi TV na inny .