Podziel się wrażeniami!
Witam,
Czy ktos uzytkownikow Sony Bravia z serii XD posiada zestaw kina marki Denon ? Jesli tak to prosze o informacje jak spełnia sie z TV Sony Bravia , czy wystepuja zakłocenia na lini glosu miedzy kinem a odbiornikiem.
pzdr
Witamy,
jesteśmy przekonani, że użytkownicy podziela się swoimi wrażeniami, ale my przekażemy zapytanie w ręce kolegów z działu technicznego, którzy również chętnie coś podpowiedzą.
Pozdrawiamy
Zespół Sony
witam mam 65xd93 podłączony do onkyo 646+kolumny polk rti7 +sony uhp-h1. Tv tylko z kinem domowym wtedy są najlepsze wrazenia video i audio zwłaszcza przy ogladaniu filmów lub koncertów z blurey.TV ładnie współgra z amplitunerem onkyo ,uwarzam że z denonem też bedzie pozdrawiam
Witam,
to masz super , bo model 55XD7005 zakloca dzwiek w amplitunerze Denon x 2000 ,a raczej powoduje przerwe w dzwieku . Model ma 2 lata a Twoj ?
tv mam 4mc. a onkyo rok, przerwy w dżwięku mogą być z odtwarzacza
Nie zgadzam sie z tym , odtwarzacz jest nowy ,gra ze wszystkimi innymi urzedzeniami ,
Jestem oburzony decyzja serwisu i zachowaniem w przypadku kiedy TV ma wade ,a serwis zrzuca wine na pozostale urzadzenia. Zamist sprawdzic inna sztuke z tej serii ,wymienic mi TV na inny .