Podziel się wrażeniami!
Na początek, w kwesti przedstawienia pierwszych efektów mojej nauki i przygody z Alfą przedstawiam wam 3 moje ''dzieła''
Message was edited by: JennyM-----
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
destin6 napisał(a):
203 - moim zdaniem najlepsze ja bym nie wstał o tej godzinie...
migawki z urlopu
migawki z urlopu
migawki z urlopu
migawki z urlopu
migawki z urlopu
208-ładne kolorki
211-
212-213-214 podobaja mi sie
215-
216-moze takie zalozenie ale na moje ostrosc nie tam gdzie trzeba
217 sam nie wiem
Witaj JennyM po urlopie
Klimczok o wschodzie (zdarzało mi się tam robić zdjęcia o 2 w nocy i to zimą, ale o tak barbarzyńskiej godzinie - nigdy. Podziwiam. A zdjęcie podoba mi się)
A urlopowe sprawiają wrażenie trochę chaotycznie wrzuconych.
Obok bardzo dobrych, np. 213, 215, 214... są i takie... nie bardzo. Poruszone, nieostre, np. 216, 217.
I nie wiem, czy zauważyłaś, że teraz można wrzucać po 6 zdjęć/posta? I ograniczenie wagi, to 400KB, a nie 250, jak kiedyś?
Tadeusz napisał(a):
Witaj JennyM po urlopie
Klimczok o wschodzie (zdarzało mi się tam robić zdjęcia o 2 w nocy i to zimą, ale o tak barbarzyńskiej godzinie - nigdy. Podziwiam. A zdjęcie podoba mi się)
A urlopowe sprawiają wrażenie trochę chaotycznie wrzuconych.
Obok bardzo dobrych, np. 213, 215, 214... są i takie... nie bardzo. Poruszone, nieostre, np. 216, 217.
I nie wiem, czy zauważyłaś, że teraz można wrzucać po 6 zdjęć/posta? I ograniczenie wagi, to 400KB, a nie 250, jak kiedyś?
kurcze - urzekły mnie "wodno-leśne" (208, 214) - strasznie klimatyczne! Patrze w nie jak w obraz
I (może głupie) pytanko mam - czy czas ekspozycji (z exifa) 80/10 oznacza po prostu 8s?