Podziel się wrażeniami!
Witam!
Postanowiłam, że pokażę kilka moich zdjęć.... Obawiam się opinii, więc od razu powiem, że jestem początkującą.....
Na dole kilka zdjęć z sesji z Anitą bo te co najlepsze popsuty czytnik kart usunął... Zostało tylko 5 z jakichś 60...... Liczę na pozytywne opinie
podwys napisał(a):
(...)
a no i robisz fajniejsze zdjęcia niż twoja koleżanka
Postanowiłam, że dodam jeszcze zdjęcie róży ;D
cdn napisał(a):
podwys napisał(a):
(...)
a no i robisz fajniejsze zdjęcia niż twoja koleżanka
ale obie trafiłyście fajne modelki
Ogólnie różyczka ładna i fajnie uchwycona, ale kadr jakiś taki... za dużo u góry i na dole, a za ciasno po bokach
Czekamy na nowe portrety
To jak proszono..... Portret ;D
Tym razem na zdjęciu kuzyn z pieskiem..... Piotruś z Mikusiem
Zdjęcie zrobione dziś po południu podczas urodzin babci 😃
Rozumiem, że zdjęcie robione trochę na spontana? BO bardzo sympatyczne, ale troszkę szkoda nieciekawego tła
Tak....
Piotruś wziął nagle psiaka więc postanowiłam wykorzystać sytuację
Tło można rozmyć, stosując dłuższe ogniskowe, bo 22 mm to szeroki kąt. Ale pamiętaj, że tło jest integralną częścią fotografii, i też musi być przemyślane
Jeśli chodzi o portrety... to ja osobiście gustuję w o wiele mniejszej GO. Przy portretowaniu w plenerze, ważnym jest aby tło ładnie współgrało z postacią... tutaj, niestety, średnio Ci to wyszło. Studio, to studio... w plenerze musisz mieć jeszcze "dodatkową" parę oczu...
Róża... piękny kwiat, psiak przemiły Technicznie... jeszcze udoskonalisz swój warsztat... wszak każdy z nas się uczy...
Pozdrawiam