Podziel się wrażeniami!
na allegro smiga ich sporo, wszystkie o pojemności ponad 2-3-4 razy większej niż oryginały co mogło by dawać teoretycznie ponad tysiąc zdjęć na jednym ładowaniu w co nie wierze. zastanawia mnie tylko czy są one w jakimkolwiek stopniu bardziej wydajne od oryginalnych ogniw sony czy wrecz przeciwnie i potrafia dodatkowo robić przykre niespodzienaki bo z takimi opiniami też się spotkałem.
macie jakieś doświadczenia w tej materii?
Myślę, że oryginalna bateria pomimo że jest droższa to na pewno będzie lepsza. Ja już się przejechałem na karcie pamięci z allegro i dość sceptycznie podchodzę do tych "okazji"
witam
kumpela pracuje w sklepie foto i mówiła ze po włożeniu zamiennika, po ok 30s pojawił sie komunikat włóż oryginalny akumulator, wiec nie ryzykowałbym zamiennika
na allegro aku sony kosztuja ok 70pln
dokladnie mialem to samo, kupilem 3 zamienniki w roznych firmach i po zaladowaniu do aparatu na wyswietlaczu byl napis "włóż oryginalny akumulator" . Sadzilem , ze to przypadlosc mojego aparatu (H 50 ) i poszedlem do kolegi on ma H10 to samo mu wyswietlilo. Baterie odeslalem i zostaly zwrocone mi pieniadze , ale na stronach dalej pisza ze jest on do H 50 i mijaja sie z prawda, obecnie posiadam orginalne 2 baterie i jestem zadowolony. Przestrzegam przed zamiennikami