Podziel się wrażeniami!
Witam,
noszę się z zamiarem kupna tego telewizora, bo jest to chyba jedyny 42calowy ze stajni sony, jednak ciężko mi znaleźć jakiekolwiek informacje o nim - nie ma żadnych recenzji ani opinii w internecie.
Jestem ciekaw na jakie kraje to jest seria ? Bo np w indiach jest KVL 42EX410 który ma BRAVIA ENGINE 3, a ten jest KDL i chyba ma tylko 2. Dodatkowo prosiłbym o jakieś informacje o czasie reakcji, którego nigdzie nie ma podanego i input lagu, czy nadaje się do grania. Mam zamiar go używać głównie do grania (PC, PS3) i filmów z komputera.
Prosiłbym o odpowiedź na te pytania oraz czy pomiędzy bravia engine 2 a 3 jest duża różnica? Jestem też ciekaw kiedy ten TV wszedł na rynek bo może dlatego tak mało informacji o nim.
Pozdrawiam
Witaj,
nie posiadam i nie widziałem tego modelu. Na stronie Internetowej również nie ma pełnych danych.
Z jakiej odległości chcesz oglądać telewizję? Może napisz ile chcesz przeznaczyć na nowy telewizor, jak bardzo masz naświetlony pokój i kiedy najczęściej będziesz korzystał z tv. Może uda się wybrać jakiś model, który znam, albo ktoś inny zna...
PS
Różnica między BE2 a BE3 jest dosyć duża w każdej płaszczyźnie obróbki obrazu...