anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

46EX720 i porty USB

profile.country.pl_PL.title
karolgorecki000
Nowicjusz

46EX720 i porty USB

Cześć,

czy jest możliwość wyłączenia w Bravia EX720 komunikatów dotyczących podłączonych urządzeń pod porty USB.

Do telewizora mam podpięty moduł WiFi oraz Pendrive, niestety przy każdym uruchomieniu telewizora pojawiają się dwa komunikaty, jeden informuje nas o podłączonych urządzeniach USB a drugi o sposobie odłączania urządzeń USB. Jest to o tyle męczące, że sam telewizor również potrzebuje trochę czasu na rozruch i czas oczekiwania na jego gotowość wydłuża się.

Błagam, tylko nie piszcie bym odłączał sprzęt od USB i dopiero włączał telewizor :slight_smile:

dziękować

3 ODPOW. 3
stubbs.
Użytkownik

Musisz odłączyć USB a następnie będziesz mógł bez obaw włączyć telewizor :smileyhappy:.
A tak poważnie nie słyszałem nigdy o takiej opcji wyłączania komunikatów systemowych.
Dwa wyjścia niestety obydwa Cię nie usatysfakcjonują:
1. odłączaj USB, co jest męczące, bo trzeba się pofatygować i wstać do TV.
2. zamykaj oczy gdy pojawia się komunikat i będziesz musiał jakoś to przeboleć :P .

Niestety nie ma tu recepty o którą prosisz czyli jest USB i nie ma komunikatu. To taka transakcja wiązana :c20.

Pozdrawiam Stubb
karolgorecki000
Nowicjusz

Dzięki za odpowiedź.
Przed zadaniem pytania na forum, dość szczegółowo przeglądałem menu TV, miałem jednak nadzieję, że coś przeoczyłem :nauseated_face: Nic to, będę wychodzić do kuchni by nastawić wodę na kawę czy herbatę, jak wrócę, telewizor będzie w pełnej gotowości do pracy :slight_smile:
pozdrawiam

stubbs.
Użytkownik

Zawsze to jakieś wyjście :smileyhappy:.
Mam nadzieję, że ktoś z Sony przegląda to forum i będą właśnie takie poprawki wcielane do nowych aktualizacji. Dobrze byłoby mieć taki wpływ na wygląd interface'u naszego TV. Ale jak to zawsze bywa, Tobie to przeszkadza, a 100 innym osobą pomaga.

Pozdrawiam Stubb