Podziel się wrażeniami!
Witam,
Zauważyłem że po wyłączeniu przeglądarki i po ponownym wejściu na forum nie jestem już zalogowany 😞 Nie widzę opcji "pamiętaj mnie", albo z moja przeglądarką coś nie tak.
Pozdrawiam
Piotr
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Witaj,
na forum -z uwagi na wysoki poziom zabezpieczeń - nie ma możliwości ustawienia automatycznego logowania znanego z innycyh forum internetowych. Do automatycznego wylogowania dojdzie po wyłączeniu przeglądarki lub po upływie odpowiedniego czasu (który na tę chwilę wynosi ok.30min).
Pozdrawiam,
kris
Witaj,
na forum -z uwagi na wysoki poziom zabezpieczeń - nie ma możliwości ustawienia automatycznego logowania znanego z innycyh forum internetowych. Do automatycznego wylogowania dojdzie po wyłączeniu przeglądarki lub po upływie odpowiedniego czasu (który na tę chwilę wynosi ok.30min).
Pozdrawiam,
kris
I domyślam się że nie uważasz, że to gruba przesada Jest jakiś konkretny powód aby nie używać cookies, nie zezwalać na autologowanie, i w pakiecie wylogowywać po 30min?
Cześć,
Powód jest jeden.
To jest platforma firmowa i obowiązują tutaj troszkę inne, niż na innych forach, zasady związane z polityką bezpieczeństwa. I te zasady raczej się nie zmienią, niezależnie od naszego widzimisię.
Pozdrawiam