Podziel się wrażeniami!
Uprzejmie informuję, że w najbliższym czasie treści ze strony www.lustrzanka.sony.pl oraz www.forum.sony.pl zostaną przeniesione na nową platformę. Przepraszam za niedogodności.
Na zadane w tym temacie pytania, postaram się udzielić odpowiedzi najszybciej jak będzie to możliwe.
ślicznie, ślicznie byleby nie bolało...
czyli ja muszę zmienić nicka...
a zaloguję się pod starym?
jalu napisał(a):
jalu napisał(a):
ślicznie, ślicznie byleby nie bolało...
jalu napisał(a):
jalu napisał(a):
To fantastycznie, bo ni dostałam żadnego e-maila o zmianach, a system sam zmienił mi nick na jakiegoś frankensteina z imienia i nazwiska, i nie miałam możliwości wyedytowania go. Chcę moją starą nazwę, da się coś z tym jeszcze zrobić? :
Message was edited by: jogorzk
Witam serdecznie!
Pisze pierwszy post na nowej platformie. Niestety zmieniono mój nick z Zentaurus na 1wlodek i nie mogłem tego poprawić. Przy okazji uległo skróceniu moje członkstwo w klubie. Czy można zmienić moj nick na stary?
Jestem do niego przywiązany i część forumowiczów może nie kojarzyć nowego.
z poważaniem
Zentaurus vel 1wlodek
Małe pytanko…
W związku z tym, że forum zostało przeniesione na domenę, z której korzystam, jako klient i posiadacz wielu urządzeń Sony, to czy fanaberie moderatora Lajama zostaną nieco stonowane i poskromione?
Na starym forum Sony dostałem „dożywotniego” bana za ripostę skierowaną do klakiera, który zamiast odnosić się do moich prac odnosił się do mojej osoby. Moderator Lajam zamiast pozostać neutralnym i poskromić swojego klakiera, ZAPOMNIAŁ o regulaminie, potraktował mnie banem.
O ile bez żalu rozstałem się z forum, to obecnie ban na strony wsparcia technicznego, byłby dla mnie pewną niedogodnością…
Wiesz co... zamiast wykorzystać szansę, zaczynasz wywlekać i jątrzyć.
Chyba nie pasujesz tu... :smileythumbdown: