Podziel się wrażeniami!
Witam. Chciałbym się spytać czy kiedykolwiek powstał taki model słuchawek jak Sony MDR-XD1000. Mam szansę kupić je w niskiej cenie, aczkolwiek nawet nie mam pojęcia czy to słuchawki oryginalne albo nawet czy taki model istniał ? Bardzo proszę o pomoc
Wujka google też umiem się spytać, lecz:
1: Twój link przekierowuje mnie na główną stronę google.
2: Specjalnie napisałem na głównym forum SONY aby się tego dowiedzieć, ponieważ nic ciekawego nie znalazłem.
Pytałeś czy istnieją. Odp. TAK.
Tomku, skoro stanowczo twierdzisz "tak", może podaj jakiś link do oficjalnych danych Sony... tak dla pewnościTomek69N napisał(a):
Pytałeś czy istnieją. Odp. TAK.
Faktycznie. Brak na Sony.net jakichkolwiek rezultatów. Znaczy się istnieją takie słuchawki, bo rezultatów jest bez liku ale to nie jest być może prawdziwy produkt SONY tylko chińskie czary-macy.
Zwracam zatem honor pytającemu i oznajmiam iż zachowałem się jak gówniarz http://www.search.sony.net/result/net/s ... =1&expdf=0
Być może Radziu gdzieś wynajdzie informację... ale On zalatany ostatnio
Dalessi napisał(a):
Chciałbym się spytać czy kiedykolwiek powstał taki model słuchawek jak Sony MDR-XD1000. Mam szansę kupić je w niskiej cenie, aczkolwiek nawet nie mam pojęcia czy to słuchawki oryginalne albo nawet czy taki model istniał ? Bardzo proszę o pomoc
nie kupuj tych co znalazłeś, kup te Sony MDR-XB1000 są extra polecam.