Podziel się wrażeniami!
Dlaczego mimo prób nie mogę wstawić zdjęcia do konkursu??
a jak można usunąć zdjącia z galerii konkursowej??
A jak mozna zobaczyc wyniki konkursu czy ten casly konkurs i ta strona jest serio???
Z informacji jakie uzyskałem wynika, że usuwanie zdjęć jest już możliwe. Każdy użytkownik może usunąć zdjęcie, ale nie może zastąpić go nowym.
Wyniki konkursu będą dostępne po jego zakończeniu - konkurs trwa 4 tygodnie. Organizatorem konkursu jest "Nasz-klasa". Szczegóły są dostępne na stronie:
http://nasza-klasa.pl/sony, w zakładce konkurs.
Pozdrawiam,
Radek
dziękuję za odpowiedz
No dobra, konkurs zakonczyl sie 10 grudnia. Minelo juz 7 dni, a wynikow nie ma.
"Ich nazwiska zostaną również zamieszczone w sekcji „Laureaci" najpóźniej w terminie 7 dni od zakończenia konkursu."
Sytuacja, jak w kazdym tego typu konkursie. Jak zwykle opoznienia i niedotrzymywanie slowa. Kiedy wiec mozna spodziewac sie rozstrzygniecia konkursu?
i co teraz, zeby usunac swoje foto musze przeleciec cala galerie konkursowa? hehe smieszne to jak ten konkurs troche ;]
Drodzy Użytkownicy. Zwycięzcy oraz osoby wyróżnione zostały powiadomione o wygranej. Otrzymanie nagrody wiąże się z koniecznością spełnienia określonych w regulaminie warunków. Jeśli wybrana osoba nie spełni tych wymagań konieczne będzie wyłonienie kolejnego zwycięzcy/osoby wyróżnionej. Po otrzymaniu pełnej listy zwycięzców i spełnienie przez wygranych wszystkich warunków możliwość usuwanie zdjęć konkursowych znowu będzie możliwa. Osoby, którym bardzo zależy na usunięciu ich zdjęcia prosimy o skontaktowanie się z naszym biurem obsługi Użytkownika. Na chwilę obecną prosimy o cierpliwość. Zespół nasza-klasa.pl
Na wstępie chce pozdrowić i pogratulować wszystkim uczestnikom konkursu.Sama nie startowałam ale śledziłam przebieg zdarzeń:)Zachwycałam się wieloma,wieloma z nadesłanych prac... wiele z nich nie wywarło na mnie wrażenia. Ale konkurs fotograficzny dla mnie to "fotografia" a nie komputerowa obróbka fotografii-może brzmi to staroświecko ale równie dobrze można by zorganizować konkurs na najpiękniejsze piersi i wręczyć nagrodę "silikonowym cyckom". Naprawdę boli mnie to, że prawdziwa fotografia powoli umiera.Nie chce w tym liście obrażać i podważać profesjonalizmu komisji ale to jest "Mój punkt widzenia";)(