Podziel się wrażeniami!
Witam czy ktos z kolegów mogły mi wytłumaczys o co w tym chodzi ,na czym to polega,jak z tego skorzystac?.
wasil110 napisał(a):
Witam czy ktos z kolegów mogły mi wytłumaczys o co w tym chodzi ,na czym to polega,jak z tego skorzystac?.
Bardzo ładnie to wyłożyłeś :smileythumbsup:jznan napisał(a):
Jak coś pomieszałem, to na pewno koledzy mnie poprawią
Ok dzieki juz cos tam wiem a jeszcze takie pytanko jak nad tym zapanowac ,jak ustawic synchronizacje na 1 a jak na druga ,nie wiem czy dobze kombinuje jezeli czas bedzie krotszy od czasu synch bedzie 1 a jak dłuzszy to bedzie 2 ?.
w aparacie w trybie błysku masz dwie opcje rear i slow syncro jedna to 1 kurtyna drugie to druga kurtyna zajrzyj do instrukcji oba tryby masz szczegółowo opisane...
pawelszymanski6 napisał(a):
w aparacie w trybie błysku masz dwie opcje rear i slow syncro jedna to 1 kurtyna drugie to druga kurtyna zajrzyj do instrukcji oba tryby masz szczegółowo opisane...
Tadeusz napisał(a):
pawelszymanski6 napisał(a):
Dokładnie tak, tylko na odwrót - rear, to druga kurtyna - czyli wyzwolenie przed zamknięciem migawki, slow, to 1 kurtyna - czyli najpierw błysk, potem naświetlanie.
A instrukcję warto przeczytać
Dziekuje bardzo za konkretna odpowiedz grunt to miec oparcie u kolegów z forum nawet nie przysło mi na mysl ze to moze byc w instrukcji.