anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Może ktos odwiedzi Płock

profile.country.pl_PL.title
wewer24
Początkujący

Może ktos odwiedzi Płock

Witam wszystkich
Mam propozycję, może ktoś zorganizuję jakiś plener w Płocku. Ja, jak na razie, nic nie słyszałem żeby coś się, u mnie działo

Chciałbym zapytać, czy jest ktoś na tym forum z Płocka ?

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

wewer24 napisał(a):

Witam wszystkich
Mam propozycję, może ktoś zorganizuję jakiś plener w Płocku. Ja, jak na razie, nic nie słyszałem żeby coś się, u mnie działo

Witaj.
Wszędzie się coś dzieje. Masz dostęp do internetu? Poszukaj w wiadomościach lokalnych, na stronach o Płocku, o okolicach, często organizowane są różne imprezy, które można i warto fotografować. Jak coś znajdziesz dawaj znać. Mam niedaleko (Płock trochę znam, dawniej byłem bardzo częstym gościem w tym mieście) a i kilka innych osób też może się wybierze na jakieś ciekawe focenie.
A może sam wpadniesz na pomysł co ciekawego można zobaczyć i sfotografować w mieście, okolicach. Zaproponuj termin może będą osoby, którym podpasuje temat, termin.
A w miesiącach letnich ja znowu będę dłuższy czas przebywał w okolicach Płocka.

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

piotruso napisał(a):

Płock trochę znam, dawniej byłem bardzo częstym gościem w tym mieście) a i kilka innych osób też może się wybierze na jakieś ciekawe focenie.

:c22 O tuż to ja mieszkałem w Płocku 25 lat i znam go dobrze nie napisze bardzo dobrze bo na pewno się dużo zmieniło ,Wisła na pewno teraz bardzo fajnie wygląda a i Tumy o tej porze roku z taką ilością śniegu wyglądają bardzo fajnie ,może i bym się skusił na fotki w Płocku ,a przy okazji odwiedził rodzinkę .