Podziel się wrażeniami!
Mam pytanie do tych, którzy zajmują się fotografią zawodowo (dokładniej ślubnych fotografów). Ile aparatów zabieracie np na uroczystość? Przyznam iż jest to bardzo odpowiedzialne zajęcie i ciekawa jestem z iloma aparatami pracujecie. Z góry dziękuję za informację.
mitech napisał(a):
Ciekawy jestem dla ilu fotografów padł podstawowy aparat na imprezie i musiał skorzystać z zapaśnego
Lajam napisał(a):
mitech napisał(a):
Ciekawy jestem dla ilu fotografów padł podstawowy aparat na imprezie i musiał skorzystać z zapaśnego
Mi się jedna A700 zawiesiła...miałem zapiętą Sigmę 15/2.8 z wadliwym mechanizmem przysłony (zacinał się) i....coś nie tak poszło i aparat przestał reagować na jakiekolwiek przyciski. Było to na ślubie mojego przyjaciela, na szczęście na szyi wisiała druga 700-ka z zapiętym 16-105 więc tylko przełożyłem lampę i po kłopocie![]()
Na szczęście zawiesiła się w niezbyt ważnym momencie (tańce), a nie podczas ceremonii![]()
kris napisał(a):
minimum 2, przy czym trzeci jeśli jest szansa, to leży w aucie. Tak na wszelki wypadek.
wratislavian napisał(a):
pamiętam jak mnie przekonywałeś w gołuchowie, że jedno body i zmienianie obiektywów jest lepsze od dwóch bodych:>