Podziel się wrażeniami!
Witam! Od około 2 tygodni mam problem z odtwarzaczem BD-S6700, po kolejnej aktualizacji nie mogę korzystać z wielu aplikacji m.in. Bubbles, Accu weather,Foreca,Picture Stream Musi ,Cook, Yupp tv,Live Show Photo Player,Arte,Villanoise,Picture Stream,Ott player,,World Cło k,Chillout&Ambient Player,Ebay, Scrensaver Sunset,Wiaway,Radioline i inne - po naciśnięciu apki wyświetla się komunikat onyteści - Czy chcesz otworzyć przeglądarkę internetową? Opera store zostanie zamknięta 2 opcje tak lub nie - po wciśnięciu opcji Tak wyświetla się komunikat - Przepraszamy,ale to urządzenie nie jest obsługiwane.Aby wyjść muszę wyłączyć odtwarzacz.Zaznaczam,że wcześniej korzystałem z całego katalogu aplikacji nie mając żadnych problemów z prawidłowym działaniem.Od roku posiadam ten sprzęt i cały czas połączony jest bezprzewodowo po sieci WiFi z tv Sharp. Proszę o pomoc pzdr Janusz.
Serwis Sony stwierdził,ze wina jest po stronie dostawcy usługi Opera TV ,sam odtwarzacz działa prawidłowo.Niestety nie mogę znaleźć aktualnego nr telefonu do Opera TV w biurach w Warszawie i Wrocławiu. Znalazłem adres mailowy do Opery we Wrocławiu,zobaczę czy otrzymam odpowiedź.