anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

BDP-S470 - dysk zewnętrzny USB

ROZWIĄZANE
eMWu78
Nowicjusz

BDP-S470 - dysk zewnętrzny USB

Posiadam odtwarzacz blu-ray BDP-S470, do którego chcę dokupić dysk zewnętrzny USB. W związku z tym moje pytanie brzmi jaką maksymalną pojemność może posiadać taki dysk, żeby odtwarzacz go obsłużył, o ile takie ograniczenie istnieje. Dodatkowo czy ma znaczenie port, do którego dysk będzie podłączony - przód czy tył. Z informacji jakie znalazłem wynika jedynie, że

dysk musi być w formacie FAT.

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
eMWu78
Nowicjusz

Dzięki za info. Zaryzykowałem i jak to ktoś powiedział "Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije" zakupiłem 2TB, przeformatowałem na FATA-a, podłączyłem i śmiga. Jedynie co zrobiłem to ograniczyłem swoje marzenia o nieskończonej pojemności do właśnie 2TB (maksymalny rozmiar woluminu dla FAT-a), a w zabawę w tworzenie kilku partycji wolałem nie ryzykować. Pozdrawiam

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Witam,

Zajrzyj do tego wątku:

https://community.sony.pl/t5/kino-domowe-odtwarzacze-i-projektory/blu-ray-5100-dysk-2tb/m-p/1452136/...

Postaram się dowiedzieć coś więcej.

Pozdrawiam

eMWu78
Nowicjusz

Dzięki za info. Zaryzykowałem i jak to ktoś powiedział "Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije" zakupiłem 2TB, przeformatowałem na FATA-a, podłączyłem i śmiga. Jedynie co zrobiłem to ograniczyłem swoje marzenia o nieskończonej pojemności do właśnie 2TB (maksymalny rozmiar woluminu dla FAT-a), a w zabawę w tworzenie kilku partycji wolałem nie ryzykować. Pozdrawiam

profile.country.PL.title
djrychu
Expert

Dzięki za info - będzie dla potomnych.

Pozdrawiam