anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony DSC-H20

profile.country.pl_PL.title
wtor-----
Nowicjusz

Sony DSC-H20

prosze o opinie o tym aparacie czy jest warty zakupu

6 ODPOW. 6
ripride
Początkujący

ogniskowa od 38 mm (czyli brak szerokiego kata) jak dla mnie dyskwalifikuje ten aparat. w podobnej cenie rozważ lepiej zakup WX1 (jeśli musi być to sony)

wtor-----
Nowicjusz

jestem posiadaczem Sony DSC-H20 i jestem z niego zadowolony robi moim zdaniem super fotki i kreci niezle filmy w HD. Szukam posiadaczy tego aparatu zeby wymienic sie kilkoma informacjami prosze pisac dzieki. :thumbsup:

wtor-----
Nowicjusz

sa na tym forum uzytkownicy aparatu SONY DSC-H20 jesli tak to prosze o katakt bo chcialbym wymienic sie kilkoma informacjami na temat tego cacka :thumbsup:

WojtasMks
Początkujący

Witam jestem dość świeżo upieczonym posiadaczem DSC-H20 ,ojciec kupil mi ten aparat w USA i był on niestety bez karty,

Teraz pytanie, a więc czy ta karta http://www.allegro.pl/item838777262_sandisk_memorystick_pro_duo_8gb_magicgate_wys_48h.html będzie pasowała do aparatu? Niżej nie ma wymienionego tego modelu przy aparatach cyfrowych ,i drugie pytanie jaką największą kartę moge wrzucić do aparatu. Czy 8 GB udźwignie bez problemu?
Z góry dzieki za odpowiedź.

P.S.
Aparacik bardzo fajny :thumbsup:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

aparat h20 obsługuje następujące karty (MS czyli Memory Stick)
MS Duo, MS PRO Duo, MS PRO Duo High Speed, MS PRO-HG Duo

czyli jeśli na aukcji faktycznie jest MS PRO DUO - będzie pasować :D

co do max.pojemności - nie wiem

wtor-----
Nowicjusz

Zeby krencic filmy o rozmiarze (1280¤720) moga byc nagrywane jedynie na karte "Memory Stick PRO Duo" lub wyzsze ja wczesniej napisał kolega co do maksymalnych kart to 16GB.